Ga naar de inhoud

Nieuw leven in mijn blog!

Mocht het je nog niet zijn opgevallen: mijn blog heeft een kleine transformatie ondergaan! Heel klein hoor, nieuw logo en nieuw leven erin. Toch wil ik er wel een blog aan wijden. Kleine transformatie, dus klein blogje.

Zoals je wellicht is opgevallen zijn er het afgelopen jaar geen nieuwe blogs meer online gekomen, dit heeft zo zijn redenen maar doet er nu eigenlijk niet echt meer toe. Ik had even tijd nodig om wat dingen voor mijzelf uit te zoeken. De komende weken kun je nog kleine aanpassingen verwachten, zoals een foto hier en daar. Vanaf nu komen er iedere dinsdag en zaterdag een blog online. Op zaterdag zal dit altijd een vlog zijn van het weekend ervoor (dus a.s. zaterdag 12 november komt de vlog van 5 & 6 november online) en op dinsdag een blog of een extra vlog.

Hopelijk heb ik jullie niet al te veel teleurgesteld en lezen jullie weer met veel plezier mijn blogs én gaan jullie met veel plezier mijn vlogs kijken? Zou je dan ook zo lief willen zijn om je te abonneren op mijn kanaal, Lifebyilse? Dank je wel :-).

De credits voor mijn nieuwe logo gaan uit naar Sander Volbeda, mocht je geïnteresseerd zijn in een logo, nieuwe website of iets in die richting neem dan zeker even contact met hem op!
En mocht je contact willen opnemen met mij, dan kan dat via ilse@lifebyilse.nl.

Liefs, Ilse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *