Ga naar de inhoud

Pictures by Ilse #10

Hi!

Zijn jullie allemaal een beetje uitgefeest en bijgekomen van gisteren? Ik wel alweer hoor. Het ging hier nog even tekeer met regen en onweer. Is het bij jullie wel droog gebleven? Gelukkig was het niet alleen maar regen afgelopen week! Kijk je weer mee?

WOENSDAG
pbi10 1
Ik moest naar de dokter, blegh. Dit duurde heeeeel lang en helaas voelde ik me daarna ook niet helemaal goed, waardoor ik maar een dagje thuis bleef. ’s Avonds tijd voor soep!

DONDERDAG
pbi10 2
Het zonnetje scheen heerlijk toen ik in de trein zat!
pbi10 3
Boodschappenlijstje…
pbi10 4
En ’s avonds was ik aanwezig bij het Pitch café (www.facebook.com/pitchcafe) in restaurant de Boom in Groningen. Erg leuke en gezellige avond!

VRIJDAG
pbi10 5
Ik at mijn ontbijt weer eens in de trein, oeps.
pbi10 6
Vervolgens kon ik op de terugweg mijn ogen amper open houden in de trein. Ben dan ook eenmaal thuis eerst maar weer even op bed gegaan.

ZATERDAG
pbi10 7
Aardbeien! Ik ontbeet lekker met 2 crackers met aardbeien, heerlijk.
pbi10 8
Middagbezigheid. Filmpje kijken en daarbij een appel en banaan snacken.

ZONDAG
pbi10 9
Zondag heb ik voornamelijk geleerd. ’s Avonds maakte ik nasi klaar en die smaakte goed! En FC Groningen won de bekerfinale, jeeeej! Niet dat ik verder iets met voetbal heb ofzo..

MAANDAG
pbi10 10
Mijn dag bestond wederom uit leren. En daar werd ik een beetje gaar van aan het einde van de dag!
pbi10 11
Pizzaaaaaaaaaa. ’s Avonds bestelden we pizza. En dat werd voor mij niet een standaard pizza, maar een fruit pizza! Weer eens wat anders. Erg lekker, zeker een aanrader, maar zelf neem ik de volgende keer toch weer een hartige pizza.

DINSDAG
pbi10 12
Regen, regen en nog meer regen. Jammer, dit verpestte het Bevrijdingsfestival wel een beetje zo!
pbi10 13
En ik was nog wel zo goed voorbereid op zonnig, mooi weer.
pbi10 14
Dat betekende eenmaal thuis voeten afspoelen!

Hoe is afgelopen week bij jullie geweest? Hebben jullie ook Bevrijdingsdag gevierd? En stil gestaan bij de Dodenherdenking? Ik vind het persoonlijk erg belangrijk om deze traditie te blijven uitvoeren. Het is erg belangrijk om stil te blijven staan bij wat er in het verleden allemaal is gebeurd, om te zorgen dat we dat in de toekomst niet weer gaan doen.

Liefs,

Ilse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *