Ga naar de inhoud

Pictures by Ilse #3

Hi!

Vandaag heb ik voor jullie weer een Pictures by Ilse #3. Kijk je mee naar wat ik afgelopen week allemaal heb gedaan?

WOENSDAG PICTURES BY ILSE #3

pbi3 1
Vandaag had ik pas ’s middags les, dus kon ik ’s ochtends in huis nog een beetje aanrommelen. Tijdens het opruimen van een tas kwam ik deze 2 muntjes tegen. Dit zijn hele oude muntjes die je kon inleveren bij een kroeg in ’t dorp waar mijn ouders wonen, de betreffende kroeg zit er alleen al zo’n 5 jaar niet meer!
pbi3 2pbi3 3
Het was heerlijk weer dus mijn zonnebril kon op! Voor school had ik een excursie en daarna besloten we om een ijsje te gaan eten bij La Venezia in Leeuwarden. Ik had banaan en iets met bosvruchten en chocolade, érg lekker!

DONDERDAG PICTURES BY ILSE #3

pbi3 4pbi3 5
’s Ochtends begon ik mijn dag met nieuwe youtube-filmpjes van mijn favoriete youtubers kijken. Ik stuurde deze foto van dit filmpje van ikvrouwvanjou.nl naar mijn vriend om aan te duiden hoe lang haar ik wil, haha. Ik vind het haar van Joyce erg mooi en zou ook graag zulk lang haar willen! Ik zat lekker met mijn rug in ’t zonnetje te werken, heerlijk.
pbi3 6
’s Avonds aten we kip siam, en dit was ’t boodschappenlijstje voor mijn vriend, haha.

VRIJDAG PICTURES BY ILSE #3

pbi3 7
Vrijdag was een lekker rustig dagje! ’s Ochtends ben ik naar school geweest en daarna thuis nog even wat gedaan. ’s Middags ben ik even langs geweest bij mijn vrijwilligerswerk. Mijn vriend kwam mij uit zijn stage daar ophalen en spontaan besloten we om lekker frietjes te halen in plaats van zelf te koken. Voor een keertje mag dat, toch?!
pbi3 8
Ik was erg moe van de hele week en besloot alvast lekker in bed te gaan liggen terwijl mijn vriend nog even tv keek. Deze snapchat stuurde ik de wereld in!

ZATERDAG PICTURES BY ILSE #3


pbi3 9
Ik moest echt even aan de bak vandaag! Dus nadat we ’s ochtends direct boodschappen hebben gedaan ben ik bezig gegaan. Begin van de middag ging ik met mijn vriend mee naar de première van ‘Dream to Fly’ in het Infoversum in Groningen. Daarna ben ik weer flink aan de slag gegaan!

ZONDAG PICTURES BY ILSE #3

pbi3 10
Zondag zag er vrijwel hetzelfde uit, op de boodschappen en premiere na dan. ’s Avonds was het tijd voor een maskertje! Heerlijk vind ik dat om zo af en toe te doen.

MAANDAG PICTURES BY ILSE #3

pbi3 11
Ik mocht weer eens heerlijk voor één uurtje naar school. Vriendlief had een heerlijke banaan-sinaasappelsmoothie gemaakt om mee te nemen. Dus toen zag het er in de les zo uit.
pbi3 12
’s Avonds ben ik met twee hele lieve vriendinnetjes naar de film ‘The Boy Next Door’ geweest. Érg spannende film waarbij ik op een gegeven moment haast bij mijn vriendin op schoot zat!

DINSDAG PICTURES BY ILSE #3


pbi3 13
Ik begon mijn dag met een lekker kopje groene thee ginseng. Daarna heb ik eigenlijk de hele dag op de bank zitten werken.
pbi3 14
Het zonnetje scheen heerlijk op mijn voeten!
pbi3 15
Eind van de middag kreeg ik het goede idee om een ijsje te gaan halen. Dus ik sprak met mijn vriend af bij Pure Frozen om een heerlijke frozen yoghurt ijsje te halen! Mmm kan ik echt van genieten!

Hebben jullie afgelopen week ook zo van het lekkere weer genoten? En wat gaan jullie aankomende week doen?

Tips en suggesties voor Life by Ilse zijn altijd welkom! Via een reactie of per mail naar ilse@lifebyilse.nl.

Liefs,

Ilse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *