Ga naar de inhoud

Welkom

Hi en welkom op mijn blog Life by Ilse!

Life by Ilse, dWelkom Life by Ilseus. Ik ga jullie via dit blog een kijkje in mijn leven geven. Op dit blog zullen artikelen verschijnen over dingen die mij in het dagelijkse leven bezighouden. Dit kan werkelijk van alles zijn! Maar om je vast een idee te geven wat je kunt verwachten zal ik vast wat meer over mijzelf vertellen.

Ik ben Ilse, 21 zomers jong en ik woon in het mooie Groningen. Ik studeer Sociaal Pedagogische Hulpverlening en zit momenteel in het 1e jaar van de opleiding. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om mij bezig te houden met (gezond) eten, creativiteit, films en series te kijken en nog veel meer. Ik heb een passie voor het werken met mensen en vind dan ook de gedachtegang van mensen erg interessant. Ik zou graag zien dat er alleen nog biologisch en duurzaam met eten en producten werd omgegaan, maar als arme student weet ik dat dit voor de meeste mensen simpelweg niet haalbaar is.

Ik heb nog een hele hoop andere interesses, dromen en idealen, maar daar zullen jullie in de loop van de tijd wel achter komen. Vanaf vandaag komt er iedere week een nieuw artikel online.

Nogmaals welkom!

Liefs,

Ilse

P.S. Je kunt mij vanaf nu ook volgen op Bloglovin’! Ik zou het natuurlijk super leuk vinden als jullie dat allemaal willen doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *