Ga naar de inhoud

Pictures by Ilse #11

Hi!

En we zijn alweer een week verder! Afgelopen week is voor mijn gevoel echt voorbij gevlogen! En zo druk heb ik het niet eens gehad. Kijk je weer gezellig mee?

WOENSDAG

pbi11 1
Ik probeerde een leuke selfie te maken, maar die puist op mijn kin verpestte het een beetje, mehh :-(.

pbi11 2
Boodschappen! “Lijkt deze thee je lekker, schatje?”

DONDERDAG

pbi11 3
D-day! Herkansing van mijn tentamen, ik had er van te voren al geen goed gevoel over.

pbi11 4
’s Avonds maar even on-stressen, een avondje gezellig bij vrienden!

VRIJDAG

pbi11 5
Ik ging met een vriendin die ik al veel te lang niet meer had gezien even lekker lunchen en bijkletsen ergens in de stad. Dat werd…Elmers. Wát een leuk tentje, echt fantastisch! En we hebben ook echt heerlijk gegeten, zaten bommetje vol. Kijk nou hoe leuk het er al uitziet! En zie je ook dat detail: het logo in stroop op de rand van het bord.

pbi11 6
Kijk nou wat een lekker weer ’t was.

pbi11 7
Het is kermis in de stad! Daar moesten mijn vriend en ik even overheen struinen natuurlijk. En omdat het nog zulk lekker weer was deden we ook nog even een drankje op het terras.

ZATERDAG

pbi11 8
Vandaag was echt een luierdag to the max. Tot lunchtijd lagen we zo in bed te luieren en tv te kijken. De rest van de dag hebben we ook bijzonder weinig gedaan. ’s Avonds nog muffins gebakken.

ZONDAG

pbi11 9
Mmmm, ik ontbeet met een muffin! Té lekker om eerst nog even rustig een foto te maken. Ik lunchte vervolgens met een banaaneipannenkoek (willen jullie hier het recept van?). Zondag stond dus vooral een beetje in het teken van lekker eten.

MAANDAG

pbi11 10
Oh jongens, wat was het een heerlijk weer! Door het leren en maken van mijn hertentamen had ik voor mijn gevoel niet echt vakantie gehad, dat ik maandag nog een dagje vrij was vond ik dus heel erg fijn! En wat een geluk dat het ook zo’n stralend mooi weer was. Ik heb de hele middag lekker liggen bakken aan het water dus.

pbi11 11
De avond sloot ik nog even af op het terras, om met een ander vriendinnetje even bij te kletsen. Ik drink heus niet alleen maar alcohol op het terras hoor, dit was het enige alcoholische drankje van de avond ;-).

DINSDAG

pbi11 12
Pfff, lange en drukke dag op school vandaag! Thuis moest ik even gek doen met de pet van mijn vriend, hihi. Thug life, swag, jwz!

Hoe is jullie week geweest? Vloog die ook zo voorbij, of hebben jullie er wat meer van kunnen genieten? Ik ga komende week een dagje naar mijn schoonouders en mijn broer komt hierheen om samen leuke dingen te doen. Goed vooruitzicht dus, ik heb er zin in! Alvast een fijne week allemaal!

Liefs,

Ilse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *