Ga naar de inhoud

5 doelen voor 2015

Hi!

Vandaag een blog met een persoonlijk tintje. Vandaag deel ik met jullie 5 doelen die ik mijzelf heb gesteld voor het jaar 2015. Doelen op willekeurige gebieden. Kijk je mee naar wat ik graag nog wil bereiken?

doelen1
Allereerst: Deze doelen heb ik niet nu pas gesteld, maar ook niet op 1 januari al. In de afgelopen 5 maanden zijn deze dingen als mijn doelen ontstaan en ik zou er erg blij van worden als ik ze haal komend jaar. Daarnaast is het voor mijzelf niet iets wat ik perse moet halen, het zou wel erg fijn zijn.

  1. De 4 mijl van Groningen

Ik ben verschrikkelijk lui aangelegd. Het is niet dat ik sporten of actief zijn niet leuk vind, maar ik heb een conditie van -100 waardoor ik snel moe wordt. En dàt vind ik niet leuk. Daar is natuurlijk wat aan te doen, alleen moet ik daarvoor eerst moe worden waardoor ik er al niet iets aan wil doen. Snap je het nog? Maar daar gaat verandering in komen! Samen met nog een aantal collega’s van mijn vrijwilligerswerk gaan wij de 4 mijl van Groningen hardlopen. 4 mijl is ongeveer 6,4km dus ik mag nog wel even flink aan de bak!

  1. 15 unieke bezoekers op artikel-dagen op mijn blog

Wederom, niet iets wat perse moet, maar ik zou het wel heel erg leuk vinden. Ik doe het bloggen in de eerste plaats voor mijzelf, om mijn gedachten kwijt te kunnen, maar ik zou het ontzettend leuk vinden als ik er ook andere mensen mee inspireer.

  1. Mijn eigen website, op mijn eigen domein

En hier word al aan gewerkt, jeej! Een super team is al bezig met het vormgeven van mijn eigen logo en website! Ze doen dit vrijwillig en voor hen is het ook de eerste keer, wanneer het online komt durf ik dus nog niet goed te zeggen, maar het komt eraan!

  1. Het behalen van mijn propedeuse Het overgaan van jaar 1 naar jaar 2

Helaas kan ik mijn propedeuse zeer waarschijnlijk niet meer halen (of er moet nog een wonder gebeuren met mijn laatste herkansing), maar overgaan van jaar 1 naar jaar 2 kan nog wel, yes!

  1. De allerleukste 2e jaarsstage vinden in de gehandicaptenzorg ter wereld

Jawel, ik wil graag in de gehandicaptenzorg werken! En volgend jaar mag ik al een half jaar full-time stage lopen, zoveel zin in! Nu nog een onwijs leuke stage plek zien te regelen.. Iemand tips voor een leuke stageplek in Groningen e.o.?

Zo, dat waren mijn 5 doelen. Wellicht komen er nog een aantal bij de komende tijd, misschien ook niet. Ik hoop dat ze allemaal uitkomen / gaan lukken, dat zou echt heel tof zijn.

Hebben jullie ook doelen gesteld voor jezelf voor dit jaar? Welke? En als je tips hebt hoe ik mijn doelen kan behalen lees ik het graag terug in de reacties!

Liefs,

Ilse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *