Ga naar de inhoud

Pictures by Ilse #12

Hi!

Ik blijf het zeggen volgens mij, maar oh jongens, wat is afgelopen week ook weer voorbijgevlogen! Ik heb een bewogen week gehad waarin ik helaas niet zo heel veel foto’s heb gemaakt. Duizendmaal sorry! Kijk je dan wel weer mee naar de foto’s die ik wel heb gemaakt?

WOENSDAG

pbi12 1
Ik printte even een paar samenvattingen uit op school, hihi. Van te voren niet gedacht dat het zo’n dik pak zou worden, oeps. En dan is alles nog dubbelzijdig geprint ook.

pbi12 2
’s Avonds was ik bij mijn schoonouders. Zij wonen aan zee dus er moest natuurlijk even een avondwandeling langs het strand gemaakt worden. Heerlijk even uitwaaien!

pbi12 3
Kijk nou hoe mooi die zon reflecteert op het water. Prachtig toch.

DONDERDAG

pbi12 4
Vandaag kwam mijn grote (met de nadruk op groot) broer langs in Groningen! We gingen gezellig uiteten, naar een film en nog een drankje na. Geen wilde stapnacht want hij moest alweer héél vroeg de trein terug.

VRIJDAG

Vrijdag had ik even een minder dagje. Ondanks dat we niet op stap gingen, lagen we niet heel vroeg op bed. Mijn broer nam de eerste trein naar huis en toen ben ik natuurlijk wel even uit bed geweest om hem uit te zwaaien. Vervolgens ben ik weer terug in bed gekropen maar was niet vooruit te branden de rest van de dag. Ik heb de rest van de dag dan ook maar een beetje aangerommeld en heb eigenlijk niet zo heel veel meer uitgevoerd. Ik at ’s avonds wat restjes op en ben weer op tijd gaan slapen.

ZATERDAG

pbi12 5
Nieuwe dag nieuwe kansen! Ik had ongeveer een week geen blogs meer gelezen, shame on me!, dus die las ik gedurende de dag maar eens bij. Toen kwam ik dit tegen in een blogpost van KittehsCupcakes. Mijn vriend is een grote Starbucks fan dus deze werd even doorgestuurd.

pbi12 6
Zo gezegd zo gedaan. 2 caramel frappucino’s. (Gek detail, mijn camera heeft scherp gesteld op de vingers van mijn vriend in plaats van de 2 bekers die toch meer aanwezig zijn)
pbi12 7
’s Avonds leefde ik me nog even uit in een speeltuin in de buurt. Tja, je moet het kind in je nooit verliezen toch?

ZONDAG

pbi12 8
Ohoh, weer zo’n heerlijk luie dag! Wij werden erg laat pas wakker en nadat we opgestart en wel waren liepen we maar even de stad in. Ik moest een aantal dingetjes hebben bij de HEMA en daar zagen we ook deze focaccia broodjes liggen. Dat moest ons avondeten maar worden met een soepje erbij. Erg lekker!

MAANDAG

pbi12 9
Ik had verschrikkelijk slecht geslapen van zondag op maandag. Ik liep er voor mijn gevoel echt bij als een zombie, dus toen ik thuis kwam plofte ik eerst neer op bed.

pbi12 10
’s Avonds was er iemand anders moe. Mijn vriend lag heel lief tegen mij aan te slapen, hihi.

pbi12 11
Hoe lekker slapen ook is, geloof mij; voor deze Ben & Jerry’s wil je wel wakker worden! Heerlijk frambozen-yoghurt ijs met chocolade chunks! Mmmm de gedachte alleen al…

DINSDAG

pbi12 12
Ik begon de dag met opnieuw (hier had ik maandags ook al last van) OV-pech. Ditmaal allemaal vertragingen. Achja, zo had ik mooi wat extra tijd om te leren.

pbi12 13
Als avondeten pannenkoeken!!!! Jummie, hier kan ik er wel 600 van op! (oké dat is een klein beetje overdreven)

Wat hebben jullie afgelopen week allemaal gedaan? Net zo veel geluierd als mij, hihi? Ik hoop het eigenlijk niet. Komend weekeind ga ik weer eens richting mijn ouders. Mijn broer, stief-opa én vader zijn namelijk jarig. En vrijdag heb ik een rondleiding en etentje op een, voor mij, erg interessante plek. Weer leuke dingen op de planning dus! Ik heb er in ieder geval zin in :-).

Liefs,

Ilse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *