Ga naar de inhoud

Pictures by Ilse #4

Hi!

Pictures by Ilse #4. Vandaag alweer de vierde Pictures by Ilse! Benieuwd wat ik afgelopen week weer heb gedaan? Kijk maar mee!

WOENSDAG PICTURES BY ILSE #4

pbi4 1
Dit was een lange dag school voor mij! ’s Avonds had ik een housewarming van een vriendin waar ik direct uit school naartoe ging, dus zat ik met twee tassen in de trein!
pbi4 2
En ’s middags op school mocht ik lekker schilderen, jippie! Ik leer zo veel op school sta er zelf versteld van, haha ;-).
pbi4 3
Zoals ik al zei ging ik uit school direct door naar mijn vriendin. Zij woont zo ongeveer aan de andere kant van het land, dus ik at een pasta van Julia’s onderweg in de trein. Het was een erg leuk en gezellig feestje en heb er zeer van genoten!

DONDERDAG PICTURES BY ILSE #4

pbi4 4
Ik begon de dag met een ontbijtje in de trein. Ziet er best goed uit, toch? Ik was alleen vergeten een vorkje mee te nemen bij de AH to Go, dus die fruitsalade moest tot thuis wachten :-(, bummer! Verder had ik een erg luie dag, was ik echt totaal niet vooruit te branden en heb ik ook niet zo veel meer gedaan, Heb ook geen foto’s meer gemaakt die dag, sorry!!!

VRIJDAG PICTURES BY ILSE #4

pbi4 5
Jeeeeej, mijn bestelling van Loavies komt vandaag binnen! Donderdag avond laat kreeg ik dit mailtje nog van Loavies. Ik vind het altijd zo leuk om dit mailtje te krijgen waarin ze je vast een sneak-peek geven van je bestelling!
pbi4 6
Vrijdagochtend was ik ook nog niet echt vooruit te branden, en heb ik dus vooral ook uit bed gewerkt. ’s Middags ben ik naar mijn vrijwilligerswerk gegaan en toen ik daar was kreeg ik deze foto doorgestuurd van mijn vriend. Hij at frietjes als lunch op stage en ik krijg altijd zo ontzettend veel zin in frietjes als iemand erover begint, dus dit vond ik een beetje gemeen, haha. ’s Avonds heb ik niet zo veel meer uitgevoerd. Beetje met school bezig geweest, beetje op de bank gehangen. Ik was toe aan weekend!

ZATERDAG PICTURES BY ILSE #4

pbi4 7
Sorry sorry sorry! Ik heb echt niet zo heel veel foto’s gemaakt de afgelopen dagen en ben erg dankbaar naar mijn vriend dat hij mij er toch aan hielp herinneren. Zaterdag ben ik overdag druk bezig geweest met school en thuis wat aan rommelen. ’s Avonds was het tijd voor pizza! De pizza was zo lekker dat ik al een heel stuk ophad voor er een foto gemaakt kon worden, hihi.
pbi4 8
Later in de avond kreeg ik dit plaatje nog doorgestuurd van een vriendin. Oo, dit is zó waar! Na een horror film zie ik ook echt overal spoken en achter elke boom een gewapende man staan.

ZONDAG PICTURES BY ILSE #4

pbi4 9
Zondag begon de dag wat later dan gepland. Na een uitgebreid ontbijtje en de boodschappen ben ik de hele dag bezig geweest voor school. Met natuurlijk een healthy snack erbij, komkommer!
pbi4 10
’s Avonds hebben we lekker een filmpje gekeken op de bank. Het was tijd voor American Pie: The Wedding. En daarna zijn we lekker op tijd naar bed gegaan, maandag ging de wekker weer vroeg!

MAANDAG PICTURES BY ILSE #4

pbi4 11
Maandagochtend ben ik direct weer bezig voor school gegaan. Als lunch at ik een banaan-eipannenkoek en keek ik wat youtubefilmpjes, onder andere van Aranka.
pbi4 12
In de middag ging ik even de stad in om wat dingen te doen. De lucht zag er mooier uit in het echt dan op de foto, maar ó wat ben ik toch verliefd op mijn mooie stad!

DINSDAG PICTURES BY ILSE #4

pbi4 13
De dag begon met een Soya Chai Tea Latte van de Starbucks! Ook hier was ik veel te gulzig voor er een foto gemaakt kon worden, hihi. Mijn vriend moest met de trein naar een locatie vandaag, ik bracht hem even weg en samen dronken we nog wat bij Starbucks, mmm!
pbi4 14
Daarna ben ik even doorgefietst naar de Action en daar kocht ik het bovenstaande. Mini-shoplog: een pak wattenschijfjes, een nagellak van Sally Hansen in de kleur 470 Kiwi Bikini, een pak cocos water, de million gloss leave-in spray van Gliss Kur en gezouten zonnebloempitten.
pbi4 15
Als lunch at ik de groentesoep die nog over was van gister. Erg goed gelukt, al zeg ik het zelf!
pbi4 16
Deze foto hebben jullie al op mijn Instagram voorbij zien kunnen komen. Ik ging even lopend naar de winkel, maar de spinazie paste niet meer in mijn rugtas dus die hield ik in de hand! ’s Avonds heb ik nog wat aan school gewerkt.

Als jullie healthy snacken, wat nemen jullie dan? Ik ben altijd op zoek naar nieuwe, lekkere (healthy) snacks! Wat hebben jullie afgelopen week gedaan? En hebben jullie nog plannen voor komende week?

Tips en suggesties voor Life by Ilse zijn altijd welkom! Via een reactie of per mail naar ilse@lifebyilse.nl.

Liefs,

Ilse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *