Ga naar de inhoud

Pictures by Ilse #5

Hi!

Afgelopen week ben ik vooral erg hard met school bezig geweest en heb ik dus niet zo heel veel foto’s gemaakt, sorry daarvoor! Kijk je toch mee naar mijn afgelopen week?

WOENSDAG
pbi5 1
Ik begon mijn dag met: regen. Bah! Woensdag was een erg regenachtige dag dus ik was blij toen ik lekker droog in de trein naar school zat!
pbi5 2
Ik kwam ook weer natgeregend uit school thuis. Ik was moe en had het koud en moest erg veel moeite doen om dit schatje te weerstaan toen ik bij mijn vriend thuis was om mijn laptop op te halen. ’s Avonds heb ik…aan school gewerkt! Ik waarschuw je vast, dit gaat een eentonige pictures by ilse worden!

DONDERDAG
pbi5 3
’s Ochtends stuurde ik dit plaatje rond naar mijn klasgenoten. De deadlines en tentamens komen eraan maar ik kan nog niet veel gedaan krijgen voor school. Dit plaatje was dus wel toepasselijk!
pbi5 4
Als lunch at ik wat restjes van het avondeten de dag ervoor, een spinaziestamppotje. Dit smaakte erg goed, mm!
pbi5 5
Ook ontving ik twee dezelfde brieven van de SNS bank. Dit vond ik wel een beetje overdreven en stuurde hiervoor een tweet de wereld in. De SNS bank gaf aan dat ze het direct gingen oppakken, dus dat vind ik helemaal top! De rest van de dag ben ik vooral met school bezig geweest en geprobeerd om hierin bergen werk te verzetten.

VRIJDAG
pbi5 6
Ik begon de dag met een lekker ontbijtje: soja yoghurt met muesli met chocoladestukjes! Daarna ben ik nog wat voor school bezig geweest.
pbi5 7
’s Middags had ik namelijk teambespreking op mijn vrijwilligerswerk en sloten we daar de dag af met pannenkoeken. Het was namelijk nationale pannenkoekendag! Mm ze waren heerlijk en bij deze nogmaals complimenten aan de chef!
pbi5 8
’s Avonds maakten mijn vriend en ik nog een aantal smoothies voor die avond en de volgende dag. Heerlijk waren ze! Lekker gezond, mm.

ZATERDAG
pbi5 9
Zaterdag begon mijn dag met voornamelijk school! In de middag at ik als tussendoortje geroosterde kikkererwten. Ik vind dit ook echt een heerlijke, gezonde snack!
pbi5 10
Aan het einde van de middag gingen wij naar mijn schoonouders om daar het weekend door te brengen. Was een erg gezellig weekend en daarom heb ik daar ook niet zoveel foto’s van gemaakt!

ZONDAG
pbi5 11
Zondag gingen we lekker brunchen met mijn schoonfamilie. Oh wat heb ik me vol zitten eten! Veel te veel en er kon na deze thee ook echt niks meer bij!
pbi5 12
In het restaurant hadden ze deze supertoffe deuren voor de wc’s zitten om aan te geven wat de mannen en vrouwen wc is. Hoe leuk!

MAANDAG

Maandag heb ik echt werkelijk de hele dag aan school gewerkt en ben ik helemaal vergeten om foto’s te maken. Ik zal je eerlijk zeggen dat het ook niet veel boeiends zou zijn geweest. Ik heb vooral naar het scherm van mijn laptop zitten staren namelijk.

DINSDAG
pbi5 13
Dinsdagochtend mocht ik weer naar school! Eindpresentatie van een vak voor dit moduul waar ik deze kaartjes voor had gemaakt.
pbi5 14
Toen ik eenmaal thuis was ben ik direct weer achter mijn laptop gekropen met school bezig te gaan. ’s Avonds kookte mijn vriend voor mij! Het werd tagliatelle met broccoli en maïs in roomsaus, een verrassend lekkere combi! Dit zag er zo wel lekker kleurrijk uit.
pbi5 25
’s Avonds was ik nog druk bezig met school.

Wat hebben jullie zoal afgelopen week gedaan? Ook druk bezig geweest met school, of toch wat meer kunnen ontspannen? En wat gaan jullie komende week allemaal doen?

Tips en suggesties voor Life by Ilse zijn altijd welkom! Via een reactie of per mail naar ilse@lifebyilse.nl.

Liefs,

Ilse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *